Malekurs

Har du lyst til å male? Eller har du lyst til å male mer? Jeg holder kurs hvor fokuset er å slippe løs kreativiteten og finne ditt genuine uttrykk.

Kurset går over seks timer, for eksempel lørdag eller søndag fra kl 10-16. Du får alt du trenger av pensler, maling og lerret som står klart i atelieret mitt. Underveis får du servert både kaffe/te, litt å bite i og lunsj.

I løpet av kurset skal du få male to små og et stort maleri som du kan ta med deg hjem. Les mer om kurset «Slipp kreativiteten løs» som jeg holdt 12. oktober.

Slipp-kreativiteten-løs-Bilde5 Slipp-kreativiteten-løs-Bilde6 Slipp-kreativiteten-løs-Bilde4

Innhold «Slipp kreativiteten løs»
1) Hva er uttrykk?
2) Eksempler på ulike kunstuttrykk
3) Øvelse: Første lag maling på lerretet
4) Hvordan bli inspirert?
5) Hvordan jeg jobber frem et bilde
6) Øvelse: Mer maling på lerretet
7) Øvelse: Vi analyserer bildene
8) Ut i naturen for å hente inspirasjon
Øvelse: Siste detaljer på maleriet
Mini-utstilling av arbeidene

Trivelig atmosfære
Det blir veksling mellom litt prat, se på bilder, ut i naturen, demonstrasjon og ikke minst at du selv får prøve deg med ulike teknikker.

Jeg synes det er viktig at det er en god og avslappet atmosfære hvor alle kjenner at de er trygge og fri!  Jeg legger til rette med å tenne lys, spille musikk og oppfordrer til at vi prater positivt og respektfult om hverandre og det som kommer frem av uttrykk på lerretene.

Pris
1.200,- inkludert lerret og lunsj

Bestille kurs?
Et kurs passer for tre-fire personer. Hvis du har en gjeng som vil male, så kan du bestille kurs! Ta kontakt på hfougner@hotmail.com