Kjøp bilder

Alt kan kjøpes – nesten
Alle bildene du finner på nettsida mi er til salgs, med mindre de er merket med p.e (personlig eie), reservert eller solgt.

Pris
Bildene mine har pris helt fra kr. 50,- og oppover. Jeg priser bildene litt ulikt, utfra hvor mye kunstnerisk uttrykk jeg har lagt i de og hvor mye arbeid som ligger bak. Et bilde i størrelsen 30 x 30 cm vil for eksempel koste mellom 300,- til 600,- kroner.

Nummerering
Bildene er sortert etter hvilket år jeg har malt de, ett galleri per år. Du finner et nummer i tittelen for hvert bilde som gjør det lett å henvise til akkurat det bilde du måtte ønske. Jeg nummerer maleriene mine fortløpende, og hittil har jeg malt over hundre stykker!

Frakt og levering
Jeg kan avtale levering i Oslo, på Ås eller Hamar. Du må gjerne komme til meg på Ås for å hente det du har kjøpt, eller for å ta en titt i husgalleriet. Jeg sender også gjerne bilder til deg i posten og da kommer kostanden for dette som tillegg til prisen.  Ta kontakt hvis du finner et bilde du vil kjøpe!

Betaling
Du kan gjerne betale kontant hvis vi avtaler å møtes. Ellers sender jeg faktura til deg på e-post eller i posten.

På bestilling
Ikke fortvil om et bilde er solgt. Jeg maler gjerne et nytt til deg. Jeg maler også på bestilling hvis du vil ha noe helt spesielt eller i et spesielt format.

Jungelen

Jungelen