Eksamenspapirer i orden

Gata2

Illustrasjon i form av en collage som jeg laget til en studentoppgave. Bildet er satt sammen av en hestehale, farfaren min og en ovn fra Eidsfoss jernverk.

Det siste året har jeg studert Grafisk design og prosjektledelse ved IGM. Vi har vært en fin gjeng studenter som har jobbet både i grupper og alene med ulike oppgaver. Studiet er lagt opp med teori, så alt av verktøy må vi enten kunne fra før eller lære oss underveis.

Jeg kunne en god del både inDesign, illustrator og PhotoShop fra før. Likevel har jeg brukt det siste året til å dykke dypere ned i disse verktøyene. Jeg ville nemlig ikke at ideene skulle strande fordi jeg ikke fikk til å løse oppgaven praktisk. Godt verktøy som du behersker er halve jobben.

Over tre uker hadde vi en hjemmeeksamen hvor vi skulle lage ny logo og designhåndbok for skolen. Det var utrolig gøy og vanskelig på samme tid. Gleden var stor da eksamenspapirene kom i posten. Jeg har bestått med glans og er veldig fornøyd med alt jeg har lært!

Objekt-b