Åpent husgalleri

Jeg åpner døra til atelieret mitt i førjulstida. Flere håpefulle malerier krysser fingrene for å få ligge under et juletre i år eller å få henge på veggen hjemme hos deg!

Lørdag 13. desember kl 15-17
Onsdag 17. desember kl 17-19
Søndag 21. desember kl 15-17

Kom å ta en titt og sjekk ut om du har en ekstra kjemi med ett eller flere av bildene. I husgalleriet stiller jeg ut ulike malerier med motiver som engler, mor og barn, hus og trær. De minste er 15×15 cm som koster 200,-.

Dette er en unik julegave, alle maleriene er ‘one of a kind’. Og som sagt, de blir veldig begeistret for å bli kjøpt! Du kan handle kontant, eller jeg kan sende deg en faktura.

Fra atelieret

Det er veldig hyggelig om du vil titte innom. Jeg serverer litt varmt i koppen, og du må gjerne bli en stund og slå av en prat. Her får du også mulighet til å se litt hvordan jeg jobber i mitt atelier. Velkommen!

Adressen er Rustadtorget 12 på Ås. Passer det ikke? Send meg en melding, så holder jeg åpent for deg en annen dag.

Rustadtorget 12, ligger 10 minutters gange fra Ås stasjon.

Rustadtorget 12, ligger 10 minutters gange fra Ås stasjon.

Hit kan du ta toget fra Oslo (Linje Moss-Spikkestad), buss 906 fra Ski retning Dyrløkke, eller komme med bil og parkere ved Rustad skole eller hos oss. For deg som bor i Ås, ligger huset rett ved gangstien opp fra rundkjøringa ved Sentralholtet buss-stopp. Når du kommer fra tog-stasjonen eller Ås sentrum, følger du Sentralveien oppover, forbi Prix. Etter rundkjøringa følger du gangstien opp bakken og det grå huset på høyre hånd er stedet. Velkommen!