Kurs: Slipp kreativiteten løs

Jeg har lenge hatt lyst til å arrangere kurs for å lokke frem maleglede. 12. oktober kom det fire spente damer til atelieret mitt hvor «Slipp kreativiteten løs» sto på agendaen. Veldig trivelig var det, og kreativiteten var løs.

Er du interessert i kurs? Jeg holder gjerne kurs for deg!

Detalj av det miste bilde til kursdeltaker 2

Detalj av det miste bilde til kursdeltaker 2

Detalj av det miste bilde til kursdeltaker 1

Detalj av det miste bilde til kursdeltaker 1

Detalj av det største bilde til kursdeltaker 2

Detalj av det største bilde til kursdeltaker 2

Detalj av det miste bilde til kursdeltaker 3

Detalj av det miste bilde til kursdeltaker 3

Detalj av det miste bilde til kursdeltaker 4

Detalj av det miste bilde til kursdeltaker 4

Detalj av det største bilde til kursdeltaker 4

Detalj av det største bilde til kursdeltaker 4

Uttrykk
Jeg begynte litt forsiktig med å prate litt rundt hvordan vi kan uttrykke oss gjennom maleri. Det er mange veier frem til akkurat ditt uttrykk. Vi reflekterte rundt valg av teknikk, format, motiv, utsnitt, farger, stil, rom og utstyr. For å få litt fart på kreativiteten viste jeg masse eksempler på både kjente, og ukjente kunstnere med hvert sitt uttrykk.

 

Inspirasjon
Deltakerne ble nok litt inspirert av bildene jeg viste, for noe av det kunne vi se igjen i bildene de malte etterpå. I tillegg var vi ute i det flotte høst-lyset for å hente inspirasjon. Å være kunstner, handler mye om å se det som er rundt oss med oppmerksomhet og nærvær.

Løssluppen kreativitet
I løpet av kurset, malte de fire deltakerne to små og ett stort maleri. De var kjempeflinke og klarte virkelig å slippe seg løs. Uttrykkene ble vidt forskjellige og det er jeg glad for. Det var jo nettopp fire vidt forskjellige personer som var på kurs.

Slipp-kreativiteten-løs-Bilde2 Slipp-kreativiteten-løs-Bilde3 Slipp-kreativiteten-løs-Bilde4 Slipp-kreativiteten-løs-Bilde5 Slipp-kreativiteten-løs-Bilde6 Slipp-kreativiteten-løs-Bilde1

Merket med: