Åpent husgalleri før jul

Jeg åpner døra til atelieret mitt lørdag 14. desember kl. 14-16 og torsdag 19. desember kl. 17-19. Her vil det være julebilder og malerier i passelig pris og størrelse for deg som er på julegavejakt. Eller bare litt julestemning for deg som trenger det. Velkommen skal du være!

Fra atelieret

Det er veldig hyggelig om du vil titte innom. Jeg serverer litt å bite i og litt å leske strupen med, og du må gjerne bli en stund og slå av en prat. Her får du også mulighet til å se litt hvordan jeg jobber i mitt atelier. Alle bildene mine som er for salg, vil være stilt ut, så det er et rikholdig utvalg både fra 2012 og 2013-produksjonen.

 

Lørdag 14. desember kl 14-16

Torsdag 19. desember kl 17-19

 

Adressen er Rustadtorget 12 på Ås.

Rustadtorget 12, ligger 10 minutters gange fra Ås stasjon.

Rustadtorget 12, ligger 10 minutters gange fra Ås stasjon.

Hit kan du ta toget fra Oslo (Linje Moss-Spikkestad), buss 906 fra Ski retning Dyrløkke, eller komme med bil og parkere ved Rustad skole eller hos oss. For deg som bor i Ås, ligger huset rett ved gangstien opp fra rundkjøringa ved Sentralholtet buss-stopp. Når du kommer fra tog-stasjonen eller Ås sentrum, følger du Sentralveien oppover, forbi Prix. Etter rundkjøringa følger du gangstien opp bakken og det grå huset på høyre hånd er stedet. Velkommen!